Zelena čistka se održava ovu subotu, pridružite nam se!

Published on 13 September 2023 at 15:29

Zelena čistka nacionalna je kampanja kojoj je u cilju podizanje svijesti građana Hrvatske o njihovoj ulozi u stvaranju i načinu odlaganja otpada, a kulminacija kampanje je akcija čišćenja divljih odlagališta, koja će se održati dvanaesti put za redom u Hrvatskoj, 16. rujna u sklopu svjetske akcije World Cleanup Day!

 

Provedba ovogodišnje jednodnevne akcije čišćenja nepravilno odbačenog otpada, svim poznatija pod nazivom Zelena čistka, predviđena je na lokacijama Špilničko polje, Markovac, Tončin most – autoput i u suradnji s lokalnim udrugama i građanima volonterima, organizira se

16. rujna 2023. godine.  Okupljanje svih sudionika bit će na Trgu dr. D. Bobinca u Otočcu u 9:00 h.

 

Ovim putem, pozivaju se građani, ljubitelji prirode i Gacke doline da nam se pridruže u zakazano vrijeme i tako svojim primjerom doprinesu očuvanju okoliša i podignu svijest svima onima zbog kojih na žalost i moramo organizirati ovakve akcije. Sendviči, napitci i radna oprema su osigurani.

 

Molimo da povratnu informaciju o Vašem interesu za zajedničko sudjelovanje u akciji pošaljete na e-mail: barbara.tonkovic@otocac.hr.

Više informacija možete dobiti na kontakt broj 099/7375240 (Mladen Gajdek).

 

Vidimo se u što većem broju!

Grad Otočac