NAJAVA PREDSTAVE „Stara škola kreka“ u Otočcu

Published on 6 March 2024 at 12:33

"𝑃𝑟𝑒𝑑𝑠𝑡𝑎𝑣𝑎 𝑘𝑜𝑗𝑎 𝑝𝑟𝑖𝑘𝑎𝑧𝑢𝑗𝑒 𝑛𝑎𝑗𝑐𝑟𝑛𝑖𝑗𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑛𝑢𝑡𝑘𝑒 𝑗𝑒𝑑𝑛𝑜𝑔 𝑛𝑎𝑟𝑘𝑜𝑚𝑎𝑛𝑎, 𝑜𝑑 𝑘𝑜𝑗𝑒 𝑐́𝑒 𝑣𝑎𝑚 𝑠𝑒 𝑠𝑚𝑢𝑐̌𝑖𝑡𝑖 𝑖 𝑧𝑎𝑣𝑟𝑡𝑗𝑒𝑡𝑖 𝑢 𝑔𝑙𝑎𝑣𝑖, 𝑎𝑙𝑖 𝑘𝑜𝑗𝑎 𝑠𝑣𝑗𝑒𝑑𝑜𝑐̌𝑖 𝑑𝑎 𝑢𝑣𝑖𝑗𝑒𝑘, 𝑎𝑚𝑎 𝑏𝑎𝑠̌ 𝑢𝑣𝑖𝑗𝑒𝑘, 𝑝𝑜𝑠𝑡𝑜𝑗𝑖 𝑖𝑧𝑙𝑎𝑧." u izvedbi 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐈𝐯𝐚𝐧𝐨𝐯𝐢𝐜́𝐚 𝐒𝐓𝐎𝐊𝐀

 

Grad Otočac, u cilju sprečavanja konzumiranja opojnih droga i preventivnog djelovanja, organizira izvođenje predstave Stara škola kreka – Iz tame u svjetlo. Kao liječeni ovisnik, Marin Ivanović STOKA otvoreno govori o načinu na koji je počeo konzumirati opojne droge, od lakših do onih težih. Opisuje što mu se sve događalo u životu, kakve je sve halucinacije i priviđenja imao, koliko je puta bio u tzv. komunama i kakav je sve njegov put bio dok se pokušavao izliječiti dok to konačno nije i uspio.

 

Predstava je BESPLATNA i namijenjena je učenicima osnovnih i srednjih škola, mladima, ali i svim ostalim građanima.

 

Na službenoj stranici predstave, možete pronaći više detalja prije nego nam se pridružite na samoj predstavi Službeni web predstave: STARA ŠKOLA KREKA - IZ TAME U SVJETLO (staraskolakreka.com).

 

 

Povedite djecu, članove svoje obitelji, rodbinu, susjede i dođite! Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove.

 

Vidimo se!