Otvoren natječaj za RADNO MJESTO: Radnik/ica za pomoć u kući i potporu starijim osobama i/ili invalidnim osobama

Published on 7 May 2024 at 18:43

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Otočac je s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike sklopio te Hrvatskim Zavodom za zapošljavanje sklopio Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus u financijskom razdoblju 2021. – 2027.

Naziv projekta je Zaželi  „Ostajem doma“, a partner u provođenju istog je Grad Otočac.
Navedeni Projekt provodit će se na području Grada Otočca, a cilj je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi kroz pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu osobama starijim od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom radi povećanja razine socijalne uključenosti, kvalitete života te radi duljeg i kvalitetnijeg boravka u vlastitom domu.
Projektom je predviđeno zapošljavanje 12 pružatelja usluga za najmanje 6 pripadnika ciljanih skupina po zaposlenoj osobi, a koji će sudjelovati u organiziranju prehrane, obavljanju kućanskih poslova, održavanju osobne higijene te zadovoljavanju drugih svakodnevnih potreba. Projektom je predviđan skrb za 72 starije osobe i osoba s invaliditetom.

 

Natječaj za radno mjesto Radnik/ica za pomoć u kući i potporu starijim osobama i/ili invalidnim osobama, vrijedi do 15. svibnja 2024. godine.

 

dokumenti za preuzimanje:

 

RADNIK ICA ZA POMOC U KUCI I POTPORU STARIJIM OSOBAMA I ILI INVALIDNIM OSOBAMA Burza Rada Hrvatski Zavod Za Zaposljavanje Pdf
PDF – 220.7 KB 30 downloads
Natjecaj Za Posao Zazeli Ostajem Doma Pdf
PDF – 133.1 KB 24 downloads